dinsdag 30 november 2010

De nieuwe aflevering van Gossip Girl belooft voor volgende week een hele spannende aflevering! Misschien is spannend het verkeerde woord, en moet het eerder ingewikkeld of creatief zijn. Het wordt namelijk de grootste wraakactie die de Upper East Side ooit gekend heeft - wat er veel zijn. Dat belooft!

In ander nieuws, van het eerste deel van de bachelorproef is de kladversie af! Deze telt maar liefst 47 bladzijden, maar dat zullen er nog (heel wat) minder worden. Project wiskunde is ook af (op nog een presentatie na) en project Nederlands is tegenwoordig enkel gezever waarvan ik me ook niet meer zoveel aantrek. Rest ons nog praktijk 2 (over tienerzwangerschappen), waarvan ik nog de conclusie moest schrijven en dan, dames en heren, zit het er zo ongeveer op! Op een dwaze taak voor Nederlands vakstudie na (bespreken van reclame of strip - excuses, graphic novel)... Want *tromgeroffel*: over vier weken is het kerstvakantie! Nog nooit is een semester zo snel voorbijgevlogen. En dat is niet als compliment voor de leuke lessen & ontspannende taken bedoeld!

Ondertussen, alsof het allemaal nog niet er genoeg is, viel de eerste sneeuw uit de lucht. Sneeuw kan fijn zijn als je uit je raam kijkt en het allemaal mooi wit is buiten, of als je buiten staat en kan genieten van een paar sneeuwvlokjes. Maar sneeuw is boven al een pest tot en met. Het brengt alles in de war, het kondigt de winter aan (en het is nog geen december!) en het bevestigd dat het koud is. Heel koud. Het is in Kreta maar liefst 30° warmer dan hier, and I don't like it! Iemand zin in een enkeltje Kreta met mij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!