vrijdag 15 oktober 2010

frustratie alom

Beste mensen, deze blog zal heel erg zagerig overkomen. Het komt omdat het ook een zagerige blog is. Wat wil je, met stapels werk. (Correctie, met veel werk. De stapels zijn er nu nog niet - en komen er misschien ook nooit, digitaliteit en zo - maar je snapt wel wat ik bedoel.)

Werkwerkwerkwerkwerkwerkwerkwerkwerk.

Gelukkig vallen de groepen (nu ja, 75% ervan) wel mee. Het mocht alleen wat minder werk zijn, als je snapt wat ik bedoel. We hebben vier opdrachten in groep, dan nog een paar alleen en dan nog onze lessen en het werk voor die lessen. Project Nederlands telt 6 studiepunten, wat betekent dat we er ongeveer 180u aan moeten werken op 10 weken. Per week is dit dus 18 uur. Per week zijn we waarschijnlijk al zo lang bezig met het organiseren van wanneer spreken we met welk groepje af en het checken van onze mails. Het derde jaar bachelor in het secundair onderwijs, dames en heren, suckt big time. Nooit aan beginnen!

We sluiten wel af met positief nieuws: morgen is er een Boombal. En niet zomaar een Boombal, we vieren hun 10de verjaardag! Er komen vijf groepen en massa's buitenlanders (volgens facebook toch). Nu ben ik wel benieuwd of mijn Amsterdamse knapperd ook gaat afzakken...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I'd love to hear what you think, dus laat gerust een berichtje achter!